5 мая 2011 г., 23:36

Никога няма да те оставя 

  Поэзия » Любовная
1671 0 0

Бях малко, невинно дете,

но, уви, влюбих се

в красивото ти лице.

И боли ме сега,

защото не си до мен в нощта.

Желая отново да ме пронижат

до болка очите ти

и с устни да ме изпиеш,

а ръцете си около мен да увиеш.

Да ме прегърнеш така,

че да усетя как бие сърцето ти.

Сълзите ти да текат по рамото ми

и да крещиш: „Обичам те”.

Искам да ти липсвам,

както ти на мен.

Искам да страдаш,

както страдах аз,

но за разлика от теб,

никога няма да те оставя,

защото те обичам,

обичам те до болка,

обичам те ужасно много,

не знаеш колко много!

© Ирена Матеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??