30 окт. 2007 г., 18:43

Никога вече 

  Поэзия » Любовная
781 0 26
Може някои да смятат, че не струвам,
отмини ги набързо, не ги слушай дори.
Знам, че те завиждат и ревнуват,
че точно ти галиш моите коси.
Може да казват, че съм твърде всеотдайна,
за изгубени каузи и детски мечти.
Поздрави ги, усмихни се, но не позволявам
да се усъмниш в мене, защото боли.
Може да си мислят, че съм твърде наивна
и всеки ще ме наранява по света.
Обясни им, ако искаш, каква съм:
непорочна и чиста жена.
Може някои да искат да съм друга,
да спра да бъда нежна и добра.
Поспори с тях, втълпи им, ако можеш,
че няма да се променя и ще съм винаги така.
Може всички да настояват да ме напуснеш,
за да си намериш някоя друга жена.
Помисли, разсъди, но ако се върнеш,
никога вече не пускай моята ръка.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??