16 сент. 2013 г., 19:30

Никога виновни 

  Поэзия » Другая
836 1 5

Ще се обидим.
После ще мълчим.
Ще се погледнем.
Никога виновни.
Ще се излъжем.
Вятърът е бил.
И утре нищо
няма да си спомня.
Ще се завием –
гръб лице на гръб.
И тихо ще въздъхнем.
Ще простим.
На стаята
и бавната ù смърт.
Защото точно в нея ...
Ще заспим.

© Николина Милева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??