9 мая 2010 г., 10:44

Никой 

  Поэзия » Любовная
482 1 0

       Никой

 

1 Никой не ще ни раздели!
    Никой - дори да пожелае!
    За победен той ще се признае!
    Знай - ти си само мой докрай!

 2 Всеки миг,
    когато те няма до мен,
    сърцето ми тъжи,
    че не си тук с мен!

 3 Не ще си постигне целта
    този, на който това му е в ума!
    Съдбата справедлива
    нека лошо го накаже,
    като му покаже
    тайната си сила
.

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??