Никой
1 Никой не ще ни раздели!
Никой - дори да пожелае!
За победен той ще се признае!
Знай - ти си само мой докрай!
2 Всеки миг,
когато те няма до мен,
сърцето ми тъжи,
че не си тук с мен!
3 Не ще си постигне целта
този, на който това му е в ума!
Съдбата справедлива
нека лошо го накаже,
като му покаже
тайната си сила.
© Вики All rights reserved.