7 февр. 2009 г., 17:41

Никой не ме е събличал така 

  Поэзия » Эротическая
1540 0 12

Никой не ме е събличал така:
сочно, 
влажно, 
задъхано,
като бутилка шампанско.

Да нарисува първо с поглед
извивката на шията ми,
докато с диханието на съгрешил вятър
свали едната презрамка,
после -

другата

И онемялата голота 

изпие бавно: на глътки...

Никой не ме е събличал така:
като пролетна утрин
да сътвори росата на жаждата,
да ме покрие с було на тънка мъгла,
да покори хълма на желанието,
свличайки бавно,
                             нежно,
                                       с попиващи устни
                      девство на свян и сатен: 

                 Никой не ме е събличал така,
          затова съм облечена цяла 
    в копнеж
  и 
Го
чакам. 

© Христина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??