13 мар. 2020 г., 08:57

Никой не може да си ти 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Свободный стих
1088 3 2

Вечер сънят не ме лови и бяга, 

защото очите ти и усмивката ти виждам пред мен. 

Гледаш ме с обожание и любов, 

присъщи само на истинския мъж.

 

Сърцето в луд ритъм бие, 

дори при мисълта за теб. 

Усещам, че намерила съм любовта

и да я загубя не ще позволя.

 

Исках да те забравя, но не успях! 

Търсех в други очи любовта да прочета, 

но съзрях там единствено бездънна самота, 

защото просто никой не беше ти.

 

 

 

 

13.03.2020 г./ 01:10 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубавичко.
  • Ама тя не се търси тая любов. А съвсем безотговорно те халосва по главата баш, когато си най-неподготвен
    И тогава разбираш, че "единственият" определено съществува и в други, много интересни вариации
    Както и "незаменимата"😏
Предложения
: ??:??