Вечер сънят не ме лови и бяга,
защото очите ти и усмивката ти виждам пред мен.
Гледаш ме с обожание и любов,
присъщи само на истинския мъж.
Сърцето в луд ритъм бие,
дори при мисълта за теб.
Усещам, че намерила съм любовта
и да я загубя не ще позволя.
Исках да те забравя, но не успях!
Търсех в други очи любовта да прочета,
но съзрях там единствено бездънна самота,
защото просто никой не беше ти.
13.03.2020 г./ 01:10 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка All rights reserved.