26 нояб. 2008 г., 18:56

Никой няма да ни раздели 

  Поэзия » Гражданская
986 1 2

Понякога душата в мене плаче,
сълзи обливат моите очи.
Не искам да наказвам обичта в сърцето,
това изписваш го в твоите очи.

Животът, вярно, днес е труден,
но щом събира две съдби
ден и нощ ще бъда вечно буден,
повярвай - никой, никой няма да ни раздели.

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??