26.11.2008 г., 18:56 ч.

Никой няма да ни раздели 

  Поезия » Гражданска
976 1 2

Понякога душата в мене плаче,
сълзи обливат моите очи.
Не искам да наказвам обичта в сърцето,
това изписваш го в твоите очи.

Животът, вярно, днес е труден,
но щом събира две съдби
ден и нощ ще бъда вечно буден,
повярвай - никой, никой няма да ни раздели.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??