Нима не исках... мили думи
с ръцете си да пиша по голото тяло?
Нима не исках... с нежни целувки
да докосна сърцето ти цяло?
Нима не исках... с пламък в очите
да обхвана душата ти бяла?
Нима не исках... със сълзите си
да върна вярата в дните ни?
Нима не исках... с гласа си
да покрия лицето ти снежно?
Нима не исках... като вятъра
да галя косите ти слънчеви?
Нима не исках... лицето си бледо
в топлите ти длани аз да поставя?
Нима не исках... до теб да заспивам?
Нима не иска... с любов да те имам?
Нима не исках...
А толкова много исках...
Да изживея мечтите си...
© Йордан Малинов Все права защищены