25.07.2009 г., 12:04 ч.

Нима не исках 

  Поезия » Любовна
572 0 1

Нима не исках... мили думи

с  ръцете си да пиша по голото тяло?

Нима не исках... с нежни целувки

да докосна сърцето ти цяло?

Нима не исках... с пламък в очите

да обхвана душата ти бяла?

Нима не исках... със сълзите си

да върна вярата в дните ни?

Нима не исках... с гласа си

да покрия лицето ти снежно?

Нима не исках... като вятъра

да галя косите ти слънчеви?

Нима не исках...  лицето си бледо

в топлите ти длани аз да поставя?

Нима не исках... до теб да заспивам?

Нима не иска...  с любов да те имам?

Нима не исках...

А толкова много исках...

Да изживея мечтите си...

© Йордан Малинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??