8 февр. 2009 г., 00:30

Нищо 

  Поэзия » Философская
728 0 1

Нищо


Виждаш ли нещо?

Аз изгубих се в нищото...

Нощта далече е, но в очите има мрак.

Светлината угасна със светъл лъч,

Умираща с последната любов.

Тъгата е излишна, нищо не печели.

Болката е жива, но и тя ще умре.

Ни радост, ни тъга не разрушават мира,

родил се в сивото битие на мъртвото езеро,

останало от бурното море на живота ми.

И гледам, но не виждам вече.

И чувам, но не разбирам вече.

Останах сам в своя дом от нищо.

© Диляна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ..И гледам, но не виждам вече.

    И чувам, но не разбирам вече.

    Останах сам в своя дом от нищо.


    !!!!!!!
Предложения
: ??:??