11 февр. 2009 г., 20:20

Нищо без теб не е истинско 

  Поэзия » Любовная
602 0 2

Всяка сутрин, щом очи отворя,

питам се какво ли правиш ти

и заспивайки вечер аз се моля

със същата любов за мен да мислиш ти.

 

Всяка радост без теб не е истинска

и по-голяма е всяка беда.

Тъга крие се зад усмивката,

а смехът прикрива не една сълза.

 

Без теб не виждам смисъл в нищо

и сили не намирам да вървя напред.

Не виждаш ли, за мене ти си всичко,

не разбираш ли – живея аз за теб.

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??