Всяка сутрин, щом очи отворя,
питам се какво ли правиш ти
и заспивайки вечер аз се моля
със същата любов за мен да мислиш ти.
Всяка радост без теб не е истинска
и по-голяма е всяка беда.
Тъга крие се зад усмивката,
а смехът прикрива не една сълза.
Без теб не виждам смисъл в нищо
и сили не намирам да вървя напред.
Не виждаш ли, за мене ти си всичко,
не разбираш ли – живея аз за теб.
© Калина All rights reserved.