28 окт. 2010 г., 15:40

Нищо, че навън е есен... 

  Поэзия » Другая
1360 0 42


Нищо, че навън е есен -

някак пролетно е в мен.

Лее се дъждецът весел -

чувам птичия рефрен

във душата, разцъфтяла

от ухаеща любов.

И в сърцето нежен славей

пее за живота нов.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??