30 мая 2010 г., 22:20

Нищо по-хубаво от плаж в неделя 

  Поэзия
717 0 18
Брегът е пуст…  
  все още.  
Часът е осем  
  сутринта.  
Градът отдавна си гъмжи.
  Но тук е тихо.
Притихнали са морските
  вълни,  
нестреснати от глъч и
  врява,  
а слънцето така блести…
  че запленява.
От миди около скалите се 
  белее  
и чуват се в далечината
  птички.  
В такива мигове ми се
  живее.  
Неделя е! И пожелавам я
  на всички!
     

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??