9 окт. 2009 г., 02:21

Нищото нищо не е 

  Поэзия » Гражданская
656 0 0

Мрак, студ и глад.
Това е само илюзия.
Човекът сам си е враг,
но това не е илюзия.

Тъмнината нищо не е.
Тя е само липса.
Злото е нещо, което мре,
когато го докосне светлината чиста.

Това не е илюзия.
Човекът сам си е враг.
Но това е само илюзия,
мрак, студ и глад.

© Георги Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??