4 февр. 2010 г., 15:11

Нито ден е, нито вечер 

  Поэзия » Любовная
975 0 0

"Към теб вървя, към теб вървя,
но къде си ти, къде...
защо вървя все в посока неизвестна,
защо вървя натам, насам, наникъде...
Нито ден е, нито вечер,
без твоите целувки и прегръдки,
без теб...
Така тече и продължава
животът в мен, и аз в него,
нито ден е, нито вечер в тишина огромна!

Моя интерпретация на песента "Нито ден е, нито вечер", изпълнявана от Тони Димитрова, музика: Стефан Диомов, текст: Иван Вълев, аранжимент: Максим Горанов

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??