17 июл. 2008 г., 12:01

No exit 

  Поэзия » Философская
709 0 1
 

NO EXIT

 

Заблъсках се в решетките!...

... как исках да изляза!

И блъсках се, и блъсках -

лицето  си размазах...

 

И без лице не спирах,

и блъсках, и крещях,

и без глас останах,

но отново не успях!...

 

Ръцете си изкълчих

от здравото желязо,

очите ми останаха

да гледам да изляза...

 

Когато се стопиха

и те от пот и жажда,

единствено остана

сърцето в мен, но празно...

 

Умът ми свеж и бистър

в момент на замъгление

разбра онази  истина -

Небето е спасение!!!

2005г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??