Капка вода на пресъхнали устни.
Лъч светлина, на мрачно небе.
Въздухът, който искам да дишам.
Вълшебство, изпълващо мойто сърце.
Можеш да ме накараш да се усмихвам.
Можеш да предизвикваш и сълзи.
Твърде променлив си, но те обичам!
Господ ли с теб ме благослови?
© Виолета Все права защищены