7.02.2008 г., 11:53 ч.

...но те Обичам! 

  Поезия » Любовна
1008 0 12
 

Капка вода на пресъхнали устни.

Лъч светлина, на мрачно небе.

Въздухът, който искам да дишам.

Вълшебство, изпълващо мойто сърце.

 

Можеш да ме накараш да се усмихвам.

Можеш да предизвикваш и сълзи.

Твърде променлив си, но те обичам!

Господ ли с теб ме благослови?

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??