24 нояб. 2009 г., 01:12

Ноември 

  Поэзия
466 0 5

Счупена мечта

(още непрежалена)

преряза съня

по-дълбоко от илюзия.

Луната се разплака...

 

По устните му

лепне Юни,

а Септември

се разлиства в косите...

Ноември се прескача...

После всичко се губи

в сиви тонове

и ядосани писма...

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??