Nov 24, 2009, 1:12 AM

Ноември 

  Poetry
449 0 5

Счупена мечта

(още непрежалена)

преряза съня

по-дълбоко от илюзия.

Луната се разплака...

 

По устните му

лепне Юни,

а Септември

се разлиства в косите...

Ноември се прескача...

После всичко се губи

в сиви тонове

и ядосани писма...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??