18 нояб. 2018 г., 20:12

Ноември е влюбен 

  Поэзия
423 0 1

Ноември рисува букети, 

с ледени пръсти плете й
дантела от скрежни цветя. 

 

А тя е циганско лято 
и топи му с дъх наивността, 
че може в ръцете Ноември да носи 
горещница- жена.

© Натали П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??