18.11.2018 г., 20:12 ч.

Ноември е влюбен 

  Поезия
422 0 1

Ноември рисува букети, 

с ледени пръсти плете й
дантела от скрежни цветя. 

 

А тя е циганско лято 
и топи му с дъх наивността, 
че може в ръцете Ноември да носи 
горещница- жена.

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??