Личи - че е… номенклатура!
От двеста метра му личи.
На Путин хвали яко шнура,
а хули всеки атлантик.
Все, Чичо Сам му е виновен.
(виновен беше и преди)
И днес, държи го отговорен
за всички негови беди.
Пищи по някакво посолство,
че му налагало диктат!
Че е живуркал във охолство
при правешкия тарикат.
Личи - че е… номенклатура!
От двеста метра му личи,
От него днес ме бОли шнура!
От тъпите му ругатни.
Юри Йовев
октомври 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены