3 июл. 2017 г., 23:40

Нощ 

  Поэзия » Любовная
1115 1 2

Сред сивотата на сивия град

ти търсиш две сиви очи –

с младостта ти поглед млад

една любов да сподели.

 

И протягаш ръка по черни коси

черната нощ да погалиш,

с огъня на нейните звезди

страст гореща да разпалиш.

© Силвия Все права защищены

 

 

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

30 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??