3.07.2017 г., 23:40 ч.

Нощ 

  Поезия » Любовна
1097 1 2

Сред сивотата на сивия град

ти търсиш две сиви очи –

с младостта ти поглед млад

една любов да сподели.

 

И протягаш ръка по черни коси

черната нощ да погалиш,

с огъня на нейните звезди

страст гореща да разпалиш.

© Силвия Всички права запазени

 

 

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

30 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??