Тихо е, тихо навън,
бледа луната мълчи.
Само звездите насън
мигат с тъжни очи.
Тихо е, тихо навън,
вятърът нейде се скри.
Само забравен чадър
капчици стари брои.
Тихо е, тихо навън,
ангел самотен лети.
Бог милостив и добър
свойте деца приюти.
© Хари Спасов Все права защищены