13 апр. 2007 г., 14:02

нощ 

  Поэзия
720 0 0
Последна нощ - а после вече няма ни!
Миг, който всичко ще реши!
Един миг, от който зависят поколения,
след тази нощ вечно ще продължи!

Едно дихание на думи неизказани,
последната звезда, предизвестила раждането на деня,
чертаят те картината, която
малцина виждат в своите сърца!

© Екатерина Камбурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??