19 дек. 2005 г., 22:03

Нощ 

  Поэзия
605 0 2

Светът притихва в нощта,

а тебе те няма до мен

и в мислите бягам сама

на спомени сладки във плен.

 

Минавам по заспалите улици

с надежда да срещна теб

но дали не си измислица

или отпечатък блед?

 

Луната осветява нищото,

звездите чертаят път,

а аз още търся огнището

да стопля своята плът..

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??