7 дек. 2010 г., 18:15

Нощ край морето 

  Поэзия » Пейзажная
569 0 3
  •                                Нощ  край  морето
  •       

                  Над безбрежната  шир властва покоя

                  - магията чудна на лятната  нощ

                  и само с тихите  вопли прибоя

                  подсказва за дълбоко стаената  мощ.

 

 

 

                 Лунна пътека разделя на две

                 света, морето и...  мен,

                 натам,  където се сливат  вода и небе,

                 устремен е духът ми пленен.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??