"Човек съм на години, пък отскоро
по цяла нощ сънувам, че летя."
Д. Дулев
Криле невидими
високо ме издигат.
Светът -
притихнал и далечен -
примигва уморен.
Устремени нагоре -
мислите ми
прескачат неволите.
А утрото препрочита Фройд...
© Иванка Гичева Все права защищены