Nov 18, 2009, 4:53 PM

Нощен полет 

  Poetry
602 0 5

                                         "Човек съм на години, пък отскоро
                                          по цяла нощ сънувам, че летя."
                                                                              Д. Дулев

Криле невидими
високо ме издигат.
Светът  -
притихнал и далечен -
примигва  уморен.

Устремени нагоре -
мислите ми
прескачат неволите.

А утрото препрочита Фройд...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??