22 авг. 2008 г., 07:16

Нощен порив 

  Поэзия
479 0 5

Музика, която шепти в сърцата,
струни зареждат в нощта пак душата...
И полет с надежда... мелодия нежна,
в очите тихо... тъга се споглежда...
Вятър понесе песен... и струни, и вик...
ех, ти порив... затихващ, но жив...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??