13 июн. 2007 г., 22:54

Нощен разговор с мама 

  Поэзия
636 0 3


 

Нощен разговор с мама


Нани-нани, тихо-тихо, не плачи.

Ти не се сърди, човече, всичко ще се нареди.

Всички ще те заобичат,

даже кучето навън няма да те лае.

Нани-нани, тихо-тихо, мила моя, спи.


Ще се сърдя и ще плача,

ти не ме лъжи.

Никой няма да опита всичко да ми нареди.

Кучето навън ще лае, него го е страх.

Нани-нани, тихо-тихо плаках и заспах.

© Людмила Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??