22 сент. 2008 г., 16:29

Нощна приказка 

  Поэзия » Любовная
1159 0 29
 

Ще ме познаеш по очите,

излъчващи любовен жар,

а светлината от звездите

ще бъде нощен господар.

 

Ще ме целунеш боязливо

с вълнение и трепет тих,

а нощното небе красиво

ще рецитира влюбен стих.

 

Ще се изкъпем в синевата

от нощен звезден водопад,

ще се здрависаме с луната

и приказния лунен град.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??