Ще ме познаеш по очите,
излъчващи любовен жар,
а светлината от звездите
ще бъде нощен господар.
Ще ме целунеш боязливо
с вълнение и трепет тих,
а нощното небе красиво
ще рецитира влюбен стих.
Ще се изкъпем в синевата
от нощен звезден водопад,
ще се здрависаме с луната
и приказния лунен град.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados
Много влюбено!!!