Sep 22, 2008, 4:29 PM

Нощна приказка 

  Poetry » Love
1186 0 29
 

Ще ме познаеш по очите,

излъчващи любовен жар,

а светлината от звездите

ще бъде нощен господар.

 

Ще ме целунеш боязливо

с вълнение и трепет тих,

а нощното небе красиво

ще рецитира влюбен стих.

 

Ще се изкъпем в синевата

от нощен звезден водопад,

ще се здрависаме с луната

и приказния лунен град.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??