27 июн. 2008 г., 23:32

Нощни пожелания 

  Поэзия » Любовная
1702 0 4

Разплетени коси

и тръпнещи ръце!

Сенки нежно шепнат в нощта,

а звездите тихичко се смеят!

Блясък, внезапно засиял,

спокоен сън ти пожелава!

А уморената луна

целувките ми ти изпраща!

© ВБТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??