27.06.2008 г., 23:32 ч.

Нощни пожелания 

  Поезия » Любовна
1699 0 4

Разплетени коси

и тръпнещи ръце!

Сенки нежно шепнат в нощта,

а звездите тихичко се смеят!

Блясък, внезапно засиял,

спокоен сън ти пожелава!

А уморената луна

целувките ми ти изпраща!

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??