23 сент. 2004 г., 15:26

Нощни трепети 

  Поэзия
1295 0 2
                       След малко булото на здрача
                       в прегръдка ще обвий света
                       и после бавно, неусетно,
                       над нас ще легне пак нощта.
                       
                       А от мрака резенче луна
                       зад тъмен облак ще изплува
                       и като фея във нощта
                       на теб и мен ще се любува.
                                     

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??