23.09.2004 г., 15:26 ч.

Нощни трепети 

  Поезия
1290 0 2
                       След малко булото на здрача
                       в прегръдка ще обвий света
                       и после бавно, неусетно,
                       над нас ще легне пак нощта.
                       
                       А от мрака резенче луна
                       зад тъмен облак ще изплува
                       и като фея във нощта
                       на теб и мен ще се любува.
                                     

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??