3 апр. 2011 г., 14:27

Нощни улици 

  Поэзия » Любовная
1344 0 7

Едно нощно стихче...
Снимката е моя- телефонна.Ранно-утринна е.
Така изглеждаше Сточна гара
през Януари месец тази година.
Б.

 

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??