24 мар. 2012 г., 11:11

Нощният танцьор 

  Поэзия » Любовная
688 0 0

Прожекторът си Ти, луна...

душата - нощ е дансингът,

звездите са ми публика,

тишината - музика...

 

Ритъмът е болката

във мен, аз съм танцьорът,

знай - малко са хората

като мен, в отбора...

 

А танцът си заслужава,

трябва да бъде видян...

но невидим той остава

и танцувам сякаш сам...

 

Сляпа е твойта светлина,

ти гледаш отвисоко...

твойта светлина-луна...

и не премигва тока...

 

Не танцувам за звезди...

само те ме аплодират...

мойта публика си Ти

и във танца аз умирам...!

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??