16 апр. 2010 г., 22:53

Нощно 

  Поэзия
518 0 2

Обичам нощем да седя до късно!

Безсънница съм.

Във инсомнията си рисувам думи.

Обличам ги на гонещите се стрелки,

та да не съмва...

Да е нощно... Хубаво да е и свежо.

Даже и да духа...

Във косите си да сложа блясък

от луната - също тъй неспяща -

и да ù прошепна,

че усещам сърцебиенето ù самотно...

Обичам нощем да се зазорява...

И утринният хлад

от Слънцето

да ме целува...

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??