Всяка жена си заслужава да живее дори само заради един такъв миг в живота си...
"По дяволите всички скрупули!" –
ми каза,
понесъл ме в ръцете си
назад,
към самотата си и своето
безбожие,
към входа на езическия
ад.
Накара ме да се почувствам
древна жрица,
отвличайки ме грубо в нежен
храм,
в прегръдките си бе понесъл
птицата,
без която вече ще си
сам!
© Славяна Все права защищены