Jul 25, 2017, 10:57 PM

Нощно безумие 

  Poetry » Love
554 0 0

                                  Всяка жена си заслужава да живее дори само заради един такъв миг в живота си...

 

 

"По дяволите всички скрупули!" –

                                    ми каза,

понесъл ме в ръцете си

                                    назад,

към самотата си и своето

                                    безбожие,

към входа на езическия

                                    ад.

Накара ме да се почувствам 

                                    древна жрица,

отвличайки ме грубо в нежен

                                    храм,

в прегръдките си бе понесъл

                                    птицата,

без която вече ще си

                                    сам!

© Славяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??