20 окт. 2012 г., 11:51

Нощно ухание 

  Поэзия » Любовная
946 0 17

Нощта ухае ми на теб,

на топлина,

на младо  тяло...

на виолетов облак блед,

на портокалов цвят

от юг...

на пролет и

на вишна в бяло...

на обич,

на копнеж,

на здрач,

на глад за ласки

за покорство

и на молитва,

и на плач,

на мъка без сълзи,

притворства...

 

Нощта ухае ми на теб,

а аз не искам пак да съмне

и да остана спомен блед,

догдето със нощта се върнеш...

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??